logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

EDH Automotive

EHD Automotive is een specialist met jarenlange ervaring in de import van de Duitse automerken. Denk hierbij aan de merken Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, BMW en Mercedes.

Wij zijn vooral groot in leveringen aan dealers en autobedrijven en ook in het leveren van auto's op basis van een specifieke zoekopdracht. Dat laatste doen we ook voor particulieren en ondernemers, met standaard minimaal één jaar (fabriek)garantie.

Door ons grote netwerk in Duitsland zijn we in staat elke auto te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Banner Image 0
Banner Image 1

9,6

Klanttevredenheid

Image 0

Onze missie

Onze passie voor Duitse precisie en vakmanschap delen met autoliefhebbers. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntendheid streeft EHD Automotive ernaar om een uitgebreide selectie van Duitse auto's aan te bieden, die voldoen aan de hoogste normen.

Door middel van deskundig advies en uitstekende klantenservice wil EHD Automotive ervoor zorgen dat elke klant de ultieme rijervaring beleeft met een Duitse auto die perfect aansluit bij hun behoeften en wensen.

Stel hieronder uw vraag

Ons aanbod al gezien?

Image 0
Overons Counter Image

17+ Exclusieve Auto’s

Naar ons aanbod

Volg ons op instagram

Als gepassioneerde autodealer nemen we je graag mee op een visueel avontuur vol prachtige auto's en boeiende content. Je kunt regelmatig updates, leuke winacties en prijzen verwachten. Onze foto's en video's brengen je dichter bij de autowereld en geven je een kijkje achter de schermen bij EHD Automotive.

Morgen Internet - Zorgeloos website